"Volim te tata, danas i zauvijek"

Kćerka Ivanka se oglasila nakon napada na Donalda Trampa

  • Izvor: Telegraf
  • 14.07.2024. 11:46

Ivanka Tramp je u subotu uveče objavila saopštenje nakon što je bivši predsjednik Donald Tramp ranjen tokom pucnjave na skupu u subotu u Pensilvaniji.

Bivša savjetnica Bijele kuće napisala je da je zahvalna na ljubavi i molitvama za njenu porodicu i porodice žrtava, piše local10.

"Zahvalna sam Tajnoj službi i svim drugim službenicima zakona na njihovim brzim i odlučnim akcijama danas", napisala je ona na X. "Nastavljam da se molim za našu zemlju. Volim te, tata, danas i zauvijek."

Napadač prije pucnjave objavio video u kom govori kako mrzi Trampa

Napadač prije pucnjave objavio video u kom govori kako mrzi Trampa

Prema izjavama okružnog tužioca Ričarda A. Goldingera iz Butlerskog okruga, napadač je preminuo. Prema informacijama Tajne službe SAD-a, jedan učesnik skupa je preminuo, dvoje je ranjeno, a Tramp je "bezbjedan" nakon pucnjave u Butleru, Pensilvanija.

Tramp je povrijeđen, a Tajna služba SAD-a je saopštila da je u toku istraga o "mogućem pokušaju atentata". FBI je kasnije potvrdio da je riječ o pokušaju atentata.

Taker Karlson predvidio pokušaj ubistva Trampa

Taker Karlson predvidio pokušaj ubistva Trampa

"Pogođen sam metkom koji je prošao kroz gornji dio desnog uha", napisao je Tramp na "Truth Social". "Odmah sam shvatio da nešto nije u redu jer sam čuo zviždanje, pucnjeve, i odmah osjetio kako metak probija kožu."

Predsjednik Džo Bajden osudio je pucnjavu, a i drugi demokrate i republikanci su takođe reagovali na političko nasilje.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.