Jeziv snimak iz tajne jazbine Nijemca osumnjičenog za nestanak Medlin: Policija pronašla bitne tragove

  • 29.06.2020. 09:56

Na imanju je pronađen i njegov kombi sa dečijim kupaćim kostimima...

Snimci sakriveni u tajnoj jazbini Kristijana Bruknera, osumnjičenog za nestanak Medlin Meken, mogu da sadrže značajne tragove u vezi sa nestankom trogodišnje devojčice.

Njemačka policija navodno je otkrila više od 8.000 fotografija i snimaka na usb-ovima i hard diskovima, koji su bili zakopani u napuštenoj fabrici koja pripada Brukneru.

Sada se tvrdi da novi dokazi mogu da sadrže značajne tragove u vezi sa nestankom Medlin Meken, kojoj se izgubio svaki trag u Portugalu 2007. godine, prenosi Dejli mejl.

Međutim, glavni tužilac Hans Kristijan Volters za emisiju "60 minuta Australija" nije mogao da potvrdi da li se na tim fotografijama nalazi Medlin.

"U ovom trenutku nije mi dozvoljeno da to komentarišem, zato ne mogu da kaže da li postoje i fotografije Medlin", rekao je on.

Objavljen je i snimak unutrašnjosti tajnog skrovišta Nijemca, a na posjedu je policija otkrila i njegov kombi sa puno kupaćih kostima, za koje se vjeruju da pripadaju devojčicama.

Na snimku se vidi zatvorena fabrika na nepoznatoj lokaciji, a ispred nje se nalazi gomila plastičnih kesa, kutija i dijelova kompjutera.

Da podsetimo, Kristijan Brukner (43) označen je kao glavni osumnjičeni u vezi sa nestankom djevojčice 2007. godine iz ljetovališta u Portugalu.

Izvor: Telegraf.rs

Tagovi:
  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Еmisija: Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Autošop magazin

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 10:30 Lovački saveti (R)

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 11:30 Еmisija: Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede.