Ne samo Putinu, nego i Trampu

Je li Bajden učinio uslugu Putinu

  • Izvor: B92
  • 08.03.2024. 20:28

​Odluka američkog predsjednika Džoa Bajdena da zaustavi američki izvoz tečnog gasa (LNG) ide na ruku Rusiji.

To je rekao lider republikanske većine u Predstavničkom domu Stiv Skalis za Foks Biznis.

"Bajden je obustavio izvoz smanjenog gasa, ovo je poklon Vladimiru Putinu od Džoa Bajdena. Zašto mu ovo treba? To šteti Americi", primijetio je on, prenosi b92.

Vlasnik

Vlasnik "Nešković pumpi" mora da isplati 5.000 KM radniku zbog zlostavljanja

Prema riječima političara, američki lider svojim postupcima povećava troškove života običnih porodica kojima je ovo već dosta. Kao rezultat toga, kandidatura bivšeg predsjednika Donalda Trampa postaje sve popularnija, objasnio je Skalis.

Takođe je dodao da je Tramp vodio uspješnu energetsku politiku, ali da ih je Bajden preokrenuo kada je došao u Bijelu kuću.

Isplati vam se iz Banjaluke otići u Tursku i za dan dobro zaraditi

Isplati vam se iz Banjaluke otići u Tursku i za dan dobro zaraditi

Bajden je krajem januara najavio da će SAD obustaviti proces odobravanja novih ugovora o izvozu LNG-a zbog situacije sa klimatskim promjenama. Ova odluka je izazvala oštre kritike republikanskog tabora. Tako je predsjednik Predstavničkog doma Majk Džonson to nazvao nečuvenim jer, prema njegovim riječima, Bajden jača Rusiju i gura Еvropu ka "zavisnosti od nje".

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:40 Serija: Ljubavni zalogaji(12+) (R)

    ’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Na ivici terena (R)

    Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.