Optužen za korupciju

Izraelska policija: Pronašli smo dovoljno dokaza protiv Netanijahua

  • 02.12.2018. 14:52

Izraelska policija je danas saopštila da je pronašla dovoljno dokaza protiv premijera Izraela Benjamina Netanijahu i njegove supruge u trećem slučaju o korupciji koji se vodi protiv njega.

Vlasti smatraju da je Netanijahu činio “regulatorne usluge” jednoj od glavnih telekomunikacionih kompanija u Izraelu “Bezek telekomu”, a zauzvrat dobijao povoljnije izvještaje o sebi i svojoj ženi na sajtu “Vala” koji je u vlasništvu telekomunikacione kompanije, prenosi Rojters.

Premijer Izraela demantovao je krivicu.

Agencija navodi da bi se u slučaju podizanja optužnice Netanijahu suočio sa jednom od najtežih situacija za svoj politički opstanak.

Policija je ranije ove godine saopštila da je pronašla dovoljno dokaza protiv Netanijahua u preostala dva slučaja koja se vode protiv njega, ali će konačnu odluku o podizanju optužnice donijeti državni tužilac.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)

  • 23:05 Serija: 1993 (16+)

    ''''Serija: 1993 (16+)