Gaza

Izrael bombardovao pijacu, ima mrtvih

  • Izvor: B92
  • 21.10.2023. 21:30

Izrael je večeras granatirao pijacu Nuseirat u Pojasu Gaze, a u napadu ima žrtava, saopštilo je palestinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

"Ima mrtvih i veliki je broj povrijeđenih u izraelskom granatiranju pijace Nuseirat u Pojasu Gaze“, navodi se u saopštenju, prenose RIA Novosti.

Izrael će od večeras pojačati napade na Gazu da bi se smanjila opasnost za izraelsku vojsku u narednim fazama rata, izjavio je ranije portparol Izraelskih odbrambenih snaga (IDF), kontraadmiral Danijel Hagari.


Brojne reakcije na sankcije djeci predsjednika Srpske

Brojne reakcije na sankcije djeci predsjednika Srpske

Hagari je ponovio pozive stanovnicima Pojasa Gaze da se evakuišu na jug te enklave, prenio je "Rojters".

IDF je i dalje fokusiran na Gazu gdje je Hamas koji drži taoce, uprkos ponovljenim napadima terorističke libanske grupe Hezbolah na sjever Izraela iz Libana, rekao je Hagari.

"Svakog dana vršimo procjenu sjevera. Snažni smo u odbrani i napadu (na granici sa Libanom), ali glavni zadatak na koji smo fokusirani je Gaza", istakao je Hagari na konferenciji za novinare, objavio je "Tajms of Izrael".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:20 Serija: Ko te šiša (12+) (R)

    ''Serija: Ko te šiša (12+) (R)

  • 11:50 Bratunac: Obilježavanje stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač, prenos

    '''Bratunac: Obilježavanje stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač, prenos

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

    Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.