Mlada majka

Imala odnos sa dvojicom tinejdžera (15): Posvađala se sa mužem, pa otišla u sobu kod dječaka

  • Izvor: Telegraf
  • 05.02.2024. 17:46

Alison Lejt Šardin (38) iz Minesote uhapšena je zbog navodnog seksa sa dva pentaestogodišnjaka u isto vrijeme u hotelu prošlog mjeseca.

Žena je sa porodicom bila u hotelu u Rouzvilu gdje su odsjedali i dječaci, inače članovi hokejaškog tima iz Kolorada koji su bili na turniru.

Šardin je počela da razgovara sa tinejdžerima dok su bili u hotelskoj hidromasažnoj kadi u noći 14. januara i rekla im da ona i njen suprug imaju bračnih problema, prenose svjetski mediji.

Nakon što su se dječaci vratili u svoje sobe, poslala je jednom od njih poruku na Snepčetu rekavši da se upravo posvađala sa svojim mužem i da želi da dođe kod njih.

Kako se navodi, kada su se našli u sobi dječaka, majka dvoje djece je pitala tinejdžere koliko imaju godina i rekla im da su dovoljno mladi da budu "njena djeca".

Počela je da priča o "seksu i ostalim stvarima", pitajući ih koliko su seksualno aktivni, a zatim je ušla u krevet sa dvojicom dječaka.

Nakon kratkog razgovora, njih troje su imali seksualni odnos, dok je treći gledao, nakon čega ih je zamolila da završe seksualnu radnju nad njom.

Dječaci su kasnije izjavili da su osjećali veliki pritisak i da su je molili da napusti sobu.

Ona se kasnije pojavila na njihovoj hokejaškoj utakmici i pisala im kada su se vratili u Kolorado.

Alison je uhapšena u četvrtak i biće sprovedena kod sudije.

Žena je priznala da je imala seksualni kontakt sa dječacima. Takođe, priznala je da je od njih tražila kondom, ali je "tvrdila da im neće trebati", navodi se u žalbi.

Ona bi trebalo da se pojavi pred sudom u ponedjeljak.

Pratite nas i putem Vibera

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)

  • 12:30 Agrar (R)

    ''Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu, kao i mnoštvo zlata vrijednih savjeta, te priče o vrijednim poljoprivrednicima, domaćinima, i plodovima njihovog rada