Tel Aviv

Hezbolah napao Izrael

  • Izvor: Agencije
  • 11.10.2023. 13:11

Borci Hezbolaha su preuzeli odgovornost za novi raketni napad sa juga Libana na Izrael, koji je odgovorio bombardovanjem prekograničnih sela.

U saopštenju Hezbolah navodi da djeluje u znak solidarnosti s ofanzivom palestinskog Hamasa na Izrael.

Kako tvrde, njihova "operacija je odgovor na cionističku agresiju od ponedjeljka koja je uzrokovala smrt trojice militanata Hezbolaha u izraelskom bombardovanju".

Izraelska vojska je objavila da je bombardovala libansku teritoriju kao "odgovor na protivtenkovske projektile kojima su gađani izraelski vojnici".


Radnik Gradske uprave Banjaluka udario pješaka službenim automobilom mimo radnog vremena

Radnik Gradske uprave Banjaluka udario pješaka službenim automobilom mimo radnog vremena

Po libanskoj nacionalnoj agenciji za informisanje, izraelsko artiljerija je uz podršku dronova bombardovala okolinu nekoliko pograničnih sela u Libanu, među kojima Dayru i Jarin.

Stanovnici južnog libanskog grada Rmeiša rekli su da je izraelsko granatiranje pogodilo njihov grad, a bezbjednosni izvor rekao je "Rojtersu" da su izraelske granate gađale područje Dayre.

Lokalna libanska televizijska stanica Al Džadid emitovala je slike oblaka bijelog dima koji izbijaju iz šumovitog područja u blizini domova i poljoprivrednog zemljišta u Dayri.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Tajne muzeja (R)

    ''Tajne muzeja (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.