Brat dobio novu počast

Hari u suzama: ''Jasno je da više nije dobrodošao''

  • Izvor: Telegraf
  • 09.05.2024. 15:41

Izvori bliski kraljevskoj porodici kažu da je princ Hari bio "u suzama" kada je britanski kralj Čarls najavio novu titulu njegovom bratu princu Vilijamu.

Еkspert za kraljevsku porodicu Tom Kvin rekao je da se vojvoda od Saseksa vratio se ove nedjelje u Veliku Britaniju na 10. godišnjicu igara Inviktus, da je ubrzo nakon što je sletio u London, otkriveno da je kralj Čarls bio previše zauzet da bi se sastao sa svojim sinom, uprkos nedjeljama nagađanja da bi se oni mogli da se sretnu.

A onda, samo nekoliko sati nakon što je potvrđeno da se kralj Čarls neće sastati sa princem Harijem, Bakingemska palata je objavila da će kralj uručiti princu od Velsa vojnu počast koju je trebalo da dobije vojvoda od Saseksa, prenosi Miror.

Ruski milijarderi vraćaju imovinu zbog sankcija

Ruski milijarderi vraćaju imovinu zbog sankcija

Princ Vilijam je sada glavni pukovnik Vojnog vazduhoplovstva - puka u kojem je princ Hari služio u Avganistanu.

Kako je Kvin rekao za Miror, objava kralja Čarlsa da je princu Hariju oduzeta uloga glavnog pukovnika Vojnog vazduhoplovstva je pravi "šamar u lice" sinu koji se uvijek osjećao marginalizovanim i to upravo bratu koga Hari vidi kao uzrok mnogih svojih problema.

Osim toga, to je "jasan pokazatelj Hariju da zaista više nije dobrodošao, istakao je Kvin.

Učenik pretukao profesora, polomio mu kosti glave

Učenik pretukao profesora, polomio mu kosti glave

On je rekao da su članovi kraljevske porodice znali da će ova objava zaista povrijediti Harija, koji je bio u suzama kada je to čuo.

"Ali odlučili su da skinu rukavice i da Hari treba da shvati da kada izdaš porodicu, ne bježiš samo od stvari koje si mrzio da radiš kao član kraljevske porodice. Takođe gubiš stvari koje si volio", naglasio je Kvin.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Istine i laži (R) (12+)

    ''''''''''''Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 11:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.