Poljska

Haos na prometnoj ulici: Tijelo pokojnika ispalo iz vozila, vozač mislio da je pregazio čovjeka

  • Izvor: Telegraf
  • 20.10.2024. 14:23

Prava drama odigrala se u petak u Poljskoj, kada je iz vozila pogrebnog preduzeća koje se kretalo promentom ulicom u gradu ispalo tijelo pokojnika.

Čovjek koji se nalazio u vozilu iza pogrebnog doživio je nevjerovatnu traumu jer je pomislio da je pregazio živog čovjeka.

Naime, čovjek je vozio ulicom u gradu Stalova Vola na jugoistoku Poljske, kada je odjednom čaršav pao preko njegove šoferšajbne. Kada je čaršav odletio, on je ugledao tijelo kako leži na ulici. Sav istraumiran pomislio je da je udario pješaka, piše Gardijan.

Sastojci uz koje će kiseli kupus imati još bolji ukus

Sastojci uz koje će kiseli kupus imati još bolji ukus

Međutim, ubrzo je postalo jasno da je na asfaltu tijelo pokojnika, i to baš kraj pješačkog prelaza.

Firma koja je prevozila tijelo, pogrebno preduzeće "Had", izdalo je u subotu saopštenje u kojem preuzima odgovornost za ovaj nesvakidašnji incident. Kažu da se sve dogodilo sticajem nesrećnih okolnosti, te da je na pogrebnom vozilu postojao tehnički kvar.

Novi saobraćajni kolaps u Banjaluci

Novi saobraćajni kolaps u Banjaluci

"Sa ogromnim žaljenjem obavještavamo javnost da je, usljed neočekivanog tehničkog kvara na elektronskoj bravi na vozilu, tokom transporta tijela preminulog došlo do nesrećnog incidenta. Ovo što se dogodilo ne bi trebalo da ukalja visoke standarde naše kompanije. Izražavamo najdublje saučešće porodicama preminulih i uvijek poštujemo pokojnike", navodi se u saopštenju kompanije.

Pratite nas i putem Vibera