Poređenje dva predsjednika

"Foks njuz" - Putin u punoj formi, a Bajden izgubljen i zbunjen

  • Izvor: SRNA
  • 12.02.2024. 13:02

Televizijska mreža "Foks njuz" upoređuje sposobnosti američkog predsjednika Džozefa Bajdena i ruskog lidera Vladimira Putina i ističe da Putin dva sata daje intervju Takeru Karlsonu, dok se Bajden ponaša čudno - njuši djecu i tvrdi da je komunicirao sa pokojnicima.

– Američki mediji su tvrdili da je Putin bolestan, ali je njegov intervju sa Takerom Karlsonom pokazao da su sve te insinuacije izvlačene iz mađioničarskog šešira.

Putin: Cilj izgradnja pravednog multipolarnog svjetskog poretka

Putin: Cilj izgradnja pravednog multipolarnog svjetskog poretka

Očigledno je da su svi izvještaji o Putinovom lošem zdravlju isto toliko nategnuti koliko i izvještaji o Bajdenovom dobrom zdravlju – navodi američka tv mreža.

U komentaru se navodi da Vladimir Putin „opet grmi o istorijskim činjenicama i svjetskoj istoriji, dok se američki predsjednik raspada u realnom vremenu“.

"Putinov intervju izazvao histeriju u Bijeloj kući i Stejt departmentu“

– Putina su kod nas nazivali ubicom, diktatorom, propagandistom, ali se ruski lider, za razliku od Džozefa Bajdena, svakako ne može nazvati nesposobnim za bilo šta – navodi "Foks njuz".

Prema ovoj televizijskoj mreži, SAD imaju u Putinu lukavog protivnika, a Rusija u Bajdenu – izgubljenog i zbunjenog.

– Bajdenovi treba da se zahvale medijima što su ovoliko dugo štitili javnost od istine o Džozefu, a, istovremeno, bez kraja i konca pisali o Putinovim `misterioznim bolestima`, `drhtavim nogama` i navodnom srčanom udaru – navodi se u komentaru.

Bajden opet

Bajden opet "briljira": Sisi je predsjednik Meksika!

"Foks njuz" postavlja pitanje: „Kako Bajden može da se odupre Putinu ako ne može da se nosi ni sa glutenom?“

Ova televizijska mreža zaključuje da su, zahvaljujući Bajdenu, SAD unutar sebe razdvojene bezmalo koliko Rusija i Ukrajina.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film (R)

    ' ''Film (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.