Jezivo!

Djevojčicu ubio, pa vršio seksualno zlostavljanje nad tijelom i sve snimao

  • Izvor: Telegraf
  • 21.05.2024. 17:23

Slučaj ubistva Marije Sofije (14) potresao je i zgrozio cijelu Njemačku.

Kada se djevojčica krajem septembra nije vratila kući iz škole, njena porodica ju je prijavila kao nestalu. Ali, 23 sata kasnije otkriven je užasan prizor: drvosječa je pronašao mrtvu devojčicu iza jedne šupe u Bad Еmstalu.

Marija Sofija je zadavljena, a njeno tijelo seksualno zlostavljano, piše Bild.

U utorak pred Velikim omladinskim vijećem Okružnog suda u Kaselu počinje suđenje za ubistvo protiv osumnjičenog Renea G. (21).

"Kada se uveče smirim, mnogo razmišljam o tome", kaže njena sestra Šantal R. (18).

Na dan kada je njena sestra umrla, rodila je svoje drugo dijete, sina Еmilijana. Marija Sofija je trebalo da bude kuma.

Šantal poznaje osumnjičenog ubicu od školskih dana, bili su nekada bliski prijatelji. Sada kaže: "On je opasnost za čovječanstvo."

Roditelji Marije Sofije žive odvojeno, a oboje su pomoćni tužioci.

"Moja najveća briga je da će počinilac biti preblago kažnjen", rekao je otac Damijan S. (40).

Kako kaže, Renea G. poznaje samo sa fotografija.

"Ne znam kako će biti kada ga prvi put vidim na sudu. Ali bez obzira na to šta će se desiti na suđenju – ništa i niko mi neće vratiti moju kćerku."

"Ako te ne mogu imati ja, neće te imati niko"

Marija Sofija i Rene G. su povremeno provodili vreme zajedno, bili su prijatelji. Navodno je Rene G. želio vezu.

"Ona se osjećala premlado. Na to je on vjerovatno rekao: 'Ako te ne mogu imati ja, neće te imati niko'", rekla je njena tetka.

Dana 27. septembra 2023. godine, on je navodno je zadavio 14-godišnjakinju tokom susreta kako bi, prema optužnici, zadovoljio svoj seksualni nagon.

Nakon toga je, prema tvrdnjama, dodirivao tijelo "na seksualno motivisan način" i to snimao. Prema informacijama Bilda, nosio je providne jednokratne rukavice.

Na internetu je pretraživao "davljenje"

Istražioci su pronašli dva inkriminišuća video snimka na telefonu optuženog.

Na pitanje Bilda, glavni tužilac Andreas Tone je potvrdio da je na njima prikazana mrtva 14-godišnjakinja i "ruka koja dodiruje tijelo".

"Zločin se dogodio neposredno prije nego što je napunio 21 godinu i zato još potpada pod omladinsko pravo. Siguran sam da je to imao na umu. Takođe je prije zločina sproveo obimno istraživanje", rekao je Еrgun Еser (52), predstavnik pomoćne tužbe djevojčicinog oca Damijana.

Prema informacijama Bilda, Rene G. je, između ostalog, pretraživao koliko vremena je potrebno da osoba umre od davljenja.

Za prvi dan suđenja pozvano je jedanaest svjedoka. Presuda bi mogla biti donijeta do kraja maja.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?