Grčka

Djevojčicu (14) brutalno prebile drugarice iz razreda nasred ulice

  • Izvor: Telegraf
  • 24.09.2024. 17:07

Grupa maloljetnica napala je četrnaestogodišnju djevojčicu na ulici u Glifadi, a cijeli incident je zabilježen na snimku nadzornih kamera sa obližnjih prodavnica.

Video prikazuje grupu djevojčica kako prilaze žrtvi ispred prodavnice odjeće u ulici Lazaraki, u subotu uveče.

Grupa je prišla četrnaestogodišnjakinji koja je bila sa drugaricama i počela da je udara rukama i šutira dok žrtva nije pala ne zemlju. Prolaznici, uglavnom mlađi, samo su posmatrali šta se dešava.

Direktor Une optužen za utaju poreza

Direktor Une optužen za utaju poreza

Sve je odmah prijavljeno policiji i, prema saznanjima, uhapšene su dvije maloljetnice, drugarice četrnaestogodišnjakinje, kao i njihovi roditelji.

Inače, ovaj incident je bio samo kap koja je prelila čašu zbog silnog zlostavljanja koje je djevojčica preživljavala posljednjih mjeseci. Naime, dvije drugarice iz razreda su je potukle u maju, a onda je u septembru opet napadnuta.


Najnoviji napad se dogodio u subotu uveče, a počinioci su se prethodno upoznali preko interneta.

Slučaj je policiji prijavio otac koji je rekao da su njegovu kćerku odveli na mračno mjesto, odvojili je iz grupe bez razloga i udarali je po glavi. Ona je pala na tlo i izgubila svijest. Onda su pokušali da je ošišaju i spale kosu.

Banjalučani, spremite se za novi saobraćajni kolaps: Izmjena saobraćaja u kružnom toku kod “Еkvatora”

Banjalučani, spremite se za novi saobraćajni kolaps: Izmjena saobraćaja u kružnom toku kod “Еkvatora”

Nakon što su završili, svi su se pokupili sa lica mjesta i u mukama ostavili djevojčicu, koju su kasnije našli roditelji.

Uslijedila je istraga i uhapšene su dvije osobe iz razreda četrnaestogodišnje djevojčice i njihovi roditelji. Policija navodno traga za još jednom osobom.

"Žrtva je poznavala neke od napasnika i dvoje uhapšenih", rečeno je iz policije.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: