Tragedija

D‌jed odveo petočlanu porodicu u smrt

  • Izvor: Telegraf
  • 02.07.2024. 17:02

Porodica iz Džordžije poginula je u avionskoj nesreći kada se letjelica, kojom je upravljao d‌jed Rodžer Begs (74), srušila nedaleko od Mejsonvila u Njujorku.

D‌jed je upravljao jednomotornim avionom Pajper PA-46, a u letjelici su bili njegova kćerka Laura (43), muž Rajan (42) i njihovo dvoje d‌jece Džejms (12) i Harison (10). Nažalost, svi su poginuli u nesreći.

Avion je poletio sa regionalnog aerodroma "Alfred S. Nader" u Oneonti, a olupina je pronađena kasno uveče u ned‌jelju u Mejsonvilu.

Petočlana porodica se uputila na regionalni turnir u bejzbolu na kojem je učestvovao stariji d‌ječak Džejms.

"Dok se nosimo sa ovim nezamislivim gubitkom, hajde da se okupimo da se sjetimo i proslavimo lijepe živote koji su živjeli", napisala je porodica poginulog Rajana u saopštenju objavljenom na Fejsbuku.

"Njihova dobrota, smijeh i ljubav zauvijek će biti u našim srcima", dodali su.

Otac Laure Van Еps, Rodžer Begs, se sam javio da upravlja avionom i ide da gleda svog unuka na regionalnom turniru. Nesreća se dogodila prilikom povratka sa bejzbol turnira, avion je trebao da se zaustavi i dopuni gorivo u Zapadnoj Virdžiniji kada se srušio.

Višeagencijska potraga je uključivala dronove, helikoptere i terenska vozila, saopštila je policija, prenosi "Telegraf".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 19:52 Bez komentara

    Kratka, dinamična i zanimljiva emisija koja okuplja i iznosi video snimke neobičnih i nesvakidašnjih prizora i događaja iz cijelog svijeta.

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 ATV Specijal: Dok. Film: Svjedok

    'O premijeri istorijsko-dokumentarnog filma "Svjedok" ne propustite pogledati u našem studiju sa relevantnim gostima. "ATV Specijal", večeras u 20 časova.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.