Uhapšen odmah po slijetanju

Avion prinudno sletio zbog agresivnog ponašanja jednog od putnika

  • Izvor: Agencije
  • 22.08.2024. 14:07

Avion kompanije Viz er je na letu iz holandskog Ajndhovena za Bukurešt morao da obavi neplanirano slijetanje u Nirnberg zbog agresivnog ponašanja jednog od putnika, koji je nakon toga uhapšen.

Tokom leta, muškarac je počeo da viče, a kada je letačka posada pokušala da ga umiri, on je postao još agresivniji, rekla su medijima dva putnika.

– Čovjek je postao veoma ljut na osoblje i udario je u odjeljak za prtljag – rekli su oni, dodavši da je vikao na jeziku koji nije ni holandski ni engleski.

Prema riječima jednog rumunskog državljanina koji je bio prisutan, muškarac je takođe prijetio osoblju, prenosi NL tajms.

Stjuardesa je otišla u pilotsku kabinu da objasni situaciju pilotu, nakon čega je zamolila muškarca da potpiše formular, za koji očevici nisu sigurni šta je tačno bilo u pitanju.

Oni navode da je to dodatno razljutilo tog muškarca, a drugi putnici, koji nisu željeli kašnjenje, počeli su da viču na čovjeka.

Stjuardesa se vratila u kokpit, a pilot je skoro odmah najavio da će sletjeti u Nirnberg.

Tri kombija sa policajcima dočekala su avion u njemačkom gradu i privela muškarca.

Ostali putnici su čekali u avionu da policija uzme izjave letačkog osoblja, a put za Bukurešt nastavljen je 90 minuta nakon slijetanja u Nirnberg.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:00 Film (R)

    '' Film (R)

  • 16:00 Serija: Ko te šiša (12+) (R)

    ’Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet'.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Tajne muzeja

    'Tajne muzeja

  • 17:00 Serija: Preko Atlantika (R) (12+)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+) (r)

  • 17:50 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.