Region u šoku

Adnan pretukao, pa zaklao Nenada, krv šikljala na sve strane: Detalji jezivog ubistva u Njemačkoj

  • Izvor: Kurir
  • 17.06.2024. 13:33

Nenad Neša Zečević iz Tutina brutalno je ubijen u četvrtak u Bremenu u Njemačkoj, kada ga je kako se sumnja Adnan H. inače, državljanin BiH zaklao u stanu, a potom njegovo tijelo iskasapio na komade, saznaje Kurir.

- Osumnjičeni i ubijeni Tutinac neko vrijeme su živjeli zajedno u stanu u Bremenu, a sa njima je bio i još jedan muškarac iz Rumunije. Njih trojica su navodno, radila u jednoj firmi koja se bavi građevinom - kaže Kurirov izvor i dodaje:

- Tog 13. juna osumnjičeni se navodno, prvo posvađao sa Nenadom, da bi sukob eskalirao u tuču. Osumnjičeni je pretukao žrtvu iz za sada nepoznatog razloga, a u stanu u tom trenutku navodno, je bio i rumunski državljanin. Nekoliko sati nakon tuče došlo je do zločina.

Kako objašnjava izvor, zločin je otkriven tek sutradan.

Postupci muškarca koji pokazuju da je zaljubljen u vas

Postupci muškarca koji pokazuju da je zaljubljen u vas

- Osumnjičeni ubica nakon što je zvjerski pretukao Tutinca, za koga svi tvrde da je bio "duša od čovjeka i da nikome ništa nažao nije uradio" nije se tu zaustavio. Poslije batina od kojih je Zečević bio plav i modar, Adnan H. navodno, nije stao nego je uzeo nož i zaklao nesrećnog čovjeka. Prerezao mu je grkljan - kaže sagovornik i dodaje:

- Krv je počela da šiklja na sve strane po zidovima i namještaju. Žrtva nažalost, nije imala nikakve šanse da preživi. Pomahnitali ubica uzeo je nož i počeo da sječe dio po deo nesrećnog čovjeka. Izamasakrirao ga je. Prizor je bio stravičan.

Osumnjični ubica pobjegao je nakon ubistva.

- Navodno, ubica je nakon zločina pobjegao iz stana i nekoliko sati se krio u neposrednoj blizini. Zločin je otkriven nakon što je rumunski državljanin prijavio njihovom gazdi da je Nenad ubijen - kaže izvor i dodaje:

- Tada je gazda te građevinske firme otišao u stan i zločin je prijavljen policiji. Uviđaj je trajao satima, kao i potraga za osumnjičenim koji je kasnije lišen slobode i sada se nalazi u pritvoru.

(Izvor: Kurir)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.