Reakcije

Zapad rezolucijom pokušava sakriti ubistva muslimana u Palestini

  • Izvor: ATV
  • 24.05.2024. 21:35

Izbjegli smo zamku. Zamka je bila da se ova rezolucija sada usvaja, da bi se zamazale oči, kako bi se sakrilo to što zapad dozvoljava ubistvo muslimana u Palestini. Da bi to sakrili, prebacili su loptu kod nas, riječ je struke nakon usvajanja sramne rezolucije o Srebrenici.

- Dvije trećine svijeta nije glasalo za rezoluciju. Ako neko misli da ta rezolucija ima legitimitet, mislim da je u zabludi. Ono što me najviše brine, to je, šta nam ta rezolucija donosi. Bojim se, da ne donosi ništa dobro, nego otvara duhove prošlosti - kaže Miloš Vučević, predsjednik Vlade Srbije.

- Izbjegli smo zamku. Zamka je bila da se ova rezolucija sada usvaja, da bi se zamazale oči, kako bi se sakrilo to što zapad dozvoljava ubistvo muslimana u Palestini. Da bi to sakrili, prebacili su loptu kod nas, bez ikakvog razloga. Time su nas doveli u dvostruku opasnost. Prvu da moramo da pričamo o tome, a drugo, da se posvađamo sa našim prijateljima muslimanima - smatra Stevica Deđanski, analitičar.

- Ne može neki ambasador po svom ličnom nahođenju i korupciji da donosi odluku kako se njemu dopada, a to je ono što će najviše da iritira ustavno-pravno uređenje BiH, odnosno poziciju Republike Srpske u BiH - naglašava Ivan Miletić, analitičar.

Pratite nas i putem Vibera