Senator Republike Srpske

Vulin: Ne bojimo se napada Hrvatske

  • 26.02.2024. 18:37

Senator Republike Srpske i doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin poručio je bivšem ministru odbrane Hrvatske Anti Kotromanoviću da se Srbija ne boji napada Hrvatske, rekavši da "ni ona NDH nije nikoga napala bez naređenja Njemačke, a neće ni ova NDH".

- Hrvatska je 1991. godine povela građanski rat sa Srbima u Hrvatskoj, a sa Srbijom je zaratila bez objave rata tek 1999. godine kada je cijeli NATO pakt napao Srbiju. Kada sam postao ministar odbrane, Hrvatska vojska je bila na 68. mjestu, a Srbija na 83. mjestu. Kada sam odlazio sa čela vojske, Hrvatska je bila na 69. mjestu, a Srbija na 65. Danas je, 2024. godine Hrvatska vojska na 66. mjestu, a srpska vojska na 56. mjestu. I ne bojimo se mi napada Hrvatske, ni ona NDH nije nikoga napala bez naređenja Nemačke, ni ova NDH neće ni sama, ni bez naređenja - poručio je Vulin odgovarajući na Kotromanoviću izjavu da Hrvatska u odnosu na Srbiju "vodi 3:0".

Pratite nas i putem Vibera

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.