Vrnjačka Banja

Ugovarali sastanke s gej muškarcima, imali odnose s njima pa ih tukli i pljačkali

  • Izvor: Alo
  • 02.08.2022. 12:05

Petorica mladića iz Vrnjačke Banje uhapšeni su zbog sumnje da su krajem jula preko aplikacije Grindr, koja služi za upoznavanje gej osoba, ugovarali sastanke sa muškarcima, a zatim ih tukli i pljačkali.

Lisice su stavljene Daliboru J. (31), koji je označen kao mozak operacije, zatim Radomiru V. (29), Gordanu R. (30), Antoniju V. (36) i Goranu M.(30).

Oni su se na saslušanju branili da su samo zakazivali sastanke kako bi pružali odnose za novac i da nisu pljačkali svoje mušterije.

Međutim, žrtve su ih prepoznale i potvrdile da su prevarene, zbog čega je osumnjičenima određen pritvor do 30 dana.

Kako se saznaje, grupa lovaca na gejeve dosad je prevarila najmanje 20 pripadnika LGBT populacije. Neki slučajevi nisu prijavljeni jer je žrtve bilo sramota.

"Osumnjičeni Dalibor je okupio drugare i dosjetio se kako da dođu do novca. On se preko aplikacije Grindr dopisivao sa gejevima i ugovarao sastanke, navodeći detalje o tome kakve su mu seksualne fantazije. Korisnici ove društvene mreže za upoznavanje nasjedali su na njegove prijedloge i pristajali da se sastanu kako bi imali seks. Međutim, oni su, pored seksa, dobijali batine i ukraden im je novac", navodi izvor za "Alo".

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča (R)

    '‘Narod priča (R)i (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.