Tukla je aparatom po glavi i čupala kosu: Kontrolorka napala putnicu, reagovala i policija

  • 23.04.2021. 20:08

Vijest da je kontrolorka pretukla putnicu na stajalištu "Arhiv" u Novom Beogradu, širi se društvenim mrežama, pošto je Beograđanka postavila fotografije povreda.

Napad se desio u prijepodnevnim časovima, a reagovala je i policija. Iz “Busplusa” kažu da se incident dogodio, ali i da se utvrđuju sve okolnosti nemilog događaja.

Putnica je u objavi na instagramu napisala da je bila u autobusu na liniji 88 koji saobraća od Novog Železnika ka Zemunu.

– Navodno sam je okrznula cipelom po nogavici ili sam je izgazila, ne znam. A onda me je izgurala iz autobusa na stanici “Arhiv” i tukla me aparatom za čitanje karata po glavi. Udarila me sedam puta, čupala mi kosu.

Još se i drala na mene, a niko od prisutnih nije htio da mi pomogne. Tamo su bili muškarac i žena i mislim da su i oni bili kontrlori, molila sam tog čovjeka da mi pomogne, ali bezuspješno. Onda sam pozvala policiju – stoji u objavi.

Iz “Busplusa” potvrđuju da se incident dogodio, ali da će se tačni detalji znati tek kada slučaj bude rasvijetljen

Tagovi:
  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Kontekst

    Kontekst' donosi pregled i analizu najvažnijih događaja i procesa u regionu i svijetu, razgovore i tumačenja političara, stručnjaka za međunarodne odnose, politikologa, diplomata.

  • 21:00 Serija: Odmetnica (12+)

    Serija: Odmetnica (12+)

  • 21:45 Garavice, dokumentarni film (R) (12+)

    'Dokumentarni film 'Garavice' reditelja Dragana Radovića, u produkciji Fondacije 'Zaboravljeni korijeni'donosi priču o jednom od najvećih stratišta srpskog naroda tokom Drugog svjetskog rata.

  • 23:15 Dobro došli u Akapulko (16+)

    'Dobro došli u Akapulko' je američka akciona komedija iz 2019. godine u režiji Ivana Giljerma.

  • 01:00 Noćni program

    Noćni program