Kod Pašinog Brda

Troje poginulih u nesreći kod Sjenice, među njima i djevojčica (2)

  • 10.08.2024. 10:09

Na putu Sjenica - Nova Varaš, kod Pašinog Brda, došlo do teške saobraćajne nezgode u kojoj su život izgubile tri osobe, a koju je prema nezvaničnim informacijama izazvao vozač automobila marke "mercedes" sjeničkih registarskih oznaka.

Uzrok nesreće, koja se desila 9. avgusta u 22.15 časova se još utvrđuju, pretpostavlja se da je u pitanju preticanje „mercedesa“.

Prema najnovijim nezvaničnim informacijama koje prenose lokalni mediji, vozač „audija“, H.F. (1983) preminuo je na licu mjesta.

Njegova mlađa kćerka (2) preminula je u bolnici u Novom Pazaru, uprkos borbi ljekara, dok je starija kćerka (13) sa teškim povredama prevezeno u Beograd, ali nije poznato da li je životno ugrožena.

Polud‌jeli zbog nje na Olimpijadi, a malo je poznato da je glumila u filmu s Džonijem Depom

Polud‌jeli zbog nje na Olimpijadi, a malo je poznato da je glumila u filmu s Džonijem Depom

Žena (36), takođe iz Audija, sa teškim povredama prevezena je vozilom Hitne pomoći u Urgentni centar u Kragujevac, dok je muškarac iz istog automobila prevezen u Novi Pazar, stanje nije poznato.

Vozač „mercedesa“, Dž.K. (20) koji je izazvao nezgodu, podlegao je povredama nakon nezgode.

Trampov avion imao tehničke probleme pri slijetanju u Montanu

Trampov avion imao tehničke probleme pri slijetanju u Montanu

Policija je obavila uviđaj na licu mjesta, a istraga će pokazati kako je tačno došlo do ove tragedije koja je odnijela tri života. Saobraćaj je bio potpuno obustavljen na ovom dijelu puta dok je trajao uviđaj. Oba automobila potpuno su smrskana, a dijelovi i lične stvari su bili rasuti po putu.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Serija: Ko te šiša (12+) (R)

    '''Serija: Ko te šiša (12+) (R)

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film (R)

    ' ''Film (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.