Ubijeno osam učenika i čuvar

Prvo obraćanje: Oglasila se direktorka škole "Vladislav Ribnikar"!

  • Izvor: Telegraf
  • 09.05.2023. 11:46

Snežana Knežević, direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" u kojoj je došlo do masovne pucnjave, kada je učenik sedmog razreda K.K. (13) ubio osmoro učenika i čuvara, a ranio još šest svojih drugara i nastavnicu istorije govorila je za Telegraf.rs.

- Ja znam da je obaveza svakoga ko se nalazi na čelu neke javne institucije da komunicira sa medijima i pogotovo sada da se obrati, ali mi se nalazimo u situaciju u kojoj niko do sada nije bio - rekla je Kneževićeva.

Vučić pokazao šta je dječak gledao na YouTubeu prije masakra na Vračaru

Vučić pokazao šta je dječak gledao na YouTubeu prije masakra na Vračaru

Direktorka OŠ "Vladislav Ribnikar" objasnila je za Telegraf.rs da se, kao i do sada, vodila moralom i da je željela da se svi procesi u ovoj posebnoj situaciji završe dostojanstveno.

Željela je, kaže, da prije svega isprati svu nastradalu dječicu na vječni počinak, kao i čuvara te škole, i da proprati stanje ostalih učenika i nastavnice koji su ranjeni u ovom masakru. 

Djevojčica koja je ubijena na Vračaru danas bi slavila 14. rođendan

Djevojčica koja je ubijena na Vračaru danas bi slavila 14. rođendan

- Nakon ovakvih događaja, nisam imala vremena da se bavim neistinama koje su se pojavile u medijima - ističe Snežena i dodaje da se najviše bavila procesom u kojem svi u školi pokušavaju, da u što boljem pogledu za djecu, dođu do rješenja.

Prve riječi nastavnice koju je upucao dječak na Vračaru

Prve riječi nastavnice koju je upucao dječak na Vračaru

Snežana Knežević još jednom je molila za strpljenje i kazala da će na sva pitanja blagovremeno dati odgovor.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)