Boban Mitrović

Pretučeni maloljetnici stabilno, ali pod teškim psihičkim stresom

  • Izvor: Agencije
  • 18.06.2023. 07:59

Dječiji hirurg dr Boban Mitrović iz Kliničko - bolničkog centra (KBC) Kosovska Mitrovica saopštio je danas da su dvoje maloljetnika D.R. (17) i K.R. (16) za koje je prethodno Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju saopštila da ih je kod Zvečana pretukla kosovska policija, stabilno, ali da su pod teškim psihičkim stresom.

"Dječak je dobio više udaraca u predjelu glave i udarac nogom u predjelu slabina, dok je sestra, koja je bila suvozač, brutalno skinuta sa motora, vučena po zemlji i pri tome zadobila kontuzione povrede desnog ramena", rekao je Mitrović za TV Most.

On je dodao da su njih dvoje, prema njihovim riječima, zadobili povrede od tzv. kosovske policije nakon što su ih policajci zaustavili kod sela Rudine dok su se vozili kvadom.

Srpski dječak i djevojčica pretučeni u opštini Zvečan

Srpski dječak i djevojčica pretučeni u opštini Zvečan

Dr Mitrović je rekao da su oboje nalaze na hirurškom odjeljenju, kao i da su u toku dijagnostika i konsultativni pregledi.

Maloljetni K.R. i D.R, brat i sestra, brutalno su pretučeni u selu Žitkovac, u opštini Zvečan dok su vozili kvad, saopštila je sinoć Srpska lista.

Na Jarinju je juče uhapšen Dalibor Spasić, osumnjičen za napade na novinare, objavio je ministar unutrašnjih poslova u Prištini Đeljalj Svečlja.

Pratite nas i putem Vibera