Misija Euleksa

Predati lijekovi pritvorenom Dejanu Pantiću

  • Izvor: SRNA
  • 13.12.2022. 19:08

Misija Euleksa obezbijedila je dopremanje lijekova bivšem kosovskom policajcu Dejanu Pantiću koji je uhapšen nedavno na Jarinju.

Iz Euleksa ističu da je predaja i uručenje ljekova Pantiću izvršena posredstvom komandira Kosovske policije iz Leposavića.

Lijekove za Pantića misiji Euleksa predao je predsjednik privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić.

Iz Euleksa navode da u skladu sa svojim mandatom prate slučaj u vezi sa Dejanom Pantićem i da su u stalnom kontaktu sa specijalnim tužilaštvom samoproglašenog Kosova, Kosovskom policijom i odbranom uhapšenog.

Dejan Pantić uhapšen je protekle sedmice na administrativnom prelazu Jarinje, zbog sumnje da je počinio krivično djelo "napad na ustavni poredak" i Osnovni sud u Prištini odredio mu je pritvor do 30 dana uz mogućnost da odbrana uloži žalbu Apelacionom sudu na prvostepeno rješenje.

Srbi na sjeveru Kosova su zbog njegovog hapšenja istog dana podigli barikade i traže njegovo i oslobađanje još jednog Srbina, koji je uhapšen u petak, 8. decembra.


(Foto: Facebook)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:15 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:45 Serija: Preko Atlantika (12+)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+)