Policija ih identifikovala

Potraga za napadačima na kuću Cece Ražnatović

  • 04.10.2018. 07:17

Napadači koji su se automobilom zakucali u kapiju kuće Svetlane Cece Ražnatović, u nedelju rano ujutro, identifikovani su, saznaje "Blic".

Prema saznanjima lista, riječ je o Nemanji Arsenović i Senadu Mahmutu i za njima je raspisana potraga.

"Zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje, za osumnjičenima N. A. (32) i S. M. (30) je raspisana potraga", saopštio je danas MUP.

Naime, nepoznate osobe u automobilima "mini kuper" i karavan iz za sada neutvrđenih razloga pokušale su da upadnu u kuću porodice Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Incident se dogodio u nedelju, u ranim jutarnjim satima, oko sedam ujutru. Buka je probudila Svetlanu Ražnatović, koja je spavala na drugom kraju kuće, i ona je odmah pozvala policiju, a u pripravnosti je bilo i obezbjeđenje porodice.

Policija je obavila uviđaj, gdje je konstatovano da je načinjeno preko deset udaraca u kuću folk zvijezde, prilikom čega je oštećena fasada, stubovi, kao i polupano staklo na vratima. Na sreću, niko nije povrijeđen.

Nakon incidenta oglasila se i Svetlana Ražnatović, koja je rekla da vjeruje u nadležne organe Ministarstva unutrašnjih poslova i da će čitav slučaj biti priveden kraju.

"Vandali su pokušali da mi upadnu u kuću. Očekujem od nadleženih organa da uhapse počionice jer ovim pokazujemo da građani ni u jedno doba dana nisu bezbijedni. Nadam se da će se ovaj slučaj privesti kraju ", izjavila je za "Blic" folk zvijezda.