U devet objekata

Policija tzv. Kosova upala u Pošte Srbije u četiri opštine na sjeveru

  • Izvor: Kosovo onlajn
  • 05.08.2024. 15:06

Tzv. kosovska policija upala je u ekspoziture Pošte Srbija u četiri opštine na severu KiM - u Sjevernoj Mitrovici, Leposaviću, Zubinom Potoku i Zvečanu. Policija je upala ukupno u devet objekata Pošte.

Pripadnici tzv. kosovske policije nalaze se u glavnoj pošti u Sjevernoj Mitrovici, kao i u druge dvije ekspoziture u ovom gradu.

Oko 14 časova zauzeli su i prostorije pošte i u Ulici 24. Novembar u centru Leposavića.

Ispred prostorija Pošta Srbije nalaze se dva džipa jedno službeno vozilo i jedan policijski automobil. Dok policajci obezbjeđuju ulazna vrata, jedan džip sa specijalnom policijom stoji u centru Leposavića.

Zamjenik komandira tzv. kosovske policije za region Sjever Veton Еljšani izjavio je da je policija izašla na teren po prijavi Regulatornog organa za poštanske komunikacije kako bi pregledali operatere i utvrdili imaju li licence za rad. Naglasio je da se trenutno pregleda devet lokacija u četiri opštine na sjeveru KiM i da nema uhapšenih, prenosi Kosovo onlajn.


"Policija je dobila informaciju od Regulatornog organa poštanske komunikacije da na terenu ima ilegalnih operatera koji rade. Mi smo poslije te žalbe otišli na mjesto i pregledali smo operatere, kako bismo utvrdili da li imaju licencu za rad. Do sad nismo zatekli nekoga ko ima licencu. Trenutno je policija tu, sa tužiocem ćemo odlučiti šta će biti dalje i koji je tok procedure", kazao je Еljšani.

Na pitanje da li su svi pregledani objekti na sjeveru, Еljšani je istakao da se radi o devet lokacija koje se pregledaju u četiri opštine na sjeveru.

"Niko nije uhapšen, za sada se pregledaju dokumenta, a tužilac će donijeti odluku o tome šta će se dalje raditi u postupku", naglasio je Еljšani.

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.