Pokret Naši dijeli bedževe sa slovom Z širom Srbije

  • Izvor: ATV
  • 23.02.2023. 16:12

Konzervativni pokret Naši danas je, povodom godišnjice Specijalne vojne operacije u Ukrajini koju vodi Ruske Federacija, započeo širom Srbije akciju deljenja bedževa sa simbolom Z, kao znak podrške i solidarnosti sa ruskim narodom i predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.

Akcija je krenula iz ulice Kneza Mihaila u Beogradu gdje su postavljeni štandovi Konzervativnog pokreta Naši na kojima se dijele bedževi i na kojima građani daju podršku Ruskoj Federaciji. Ova akcija se u isto vrijeme odvija  u Mladenovcu, Aranđelovcu, Smederevskoj Palance.

Predsjednika КP Naši Ivan Ivanović je rekao da je ova akcija simbolična podrška građanima Ruske Federacije, ruskoj vojsci na frontu, ali i predsjedniku Vladimiru Putinu koji su izloženi neviđenim napadima NATO soldateske koja više i ne krije da je njihov legitiman cilj uništenje Rusije i da od nje žele da urade nešto slično što su uradili i SR Jugoslaviji u vrijeme Slobodana Miloševića.

„Međutim, takva paklena namera ovoga puta se neće ostvariti i srpski narod koji je prošao kroz sve ono što NATO i zapad žele da urade Rusiji, daju i bezrezervnu podršku predsjedniku Putinu da pobijedi u ovoj borbi“, izjavio je Ivanović.