Srbija

Otkriveno kako je lažna zubarka privlačila pacijente

  • Izvor: Blic
  • 07.03.2024. 14:15

Protiv Snežane Stević (48) koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadriljekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu ljepote "BV Dental Еstetik" podnijeta je krivična prijava zbog falsifikovanja diplome i bavljenja nadriljekarstvom - ona je imala oko 40 oštećenih žrtava.

Nezvanično, za sada nije poznato da li su njene žrtve zadobile povrede tokom tretmana.

U ovom trenutku ona se tereti da se bez ikakve stručne spreme bavila ozbiljnim zahvatima. U narednom periodu biće ispitano i da li je nekoj od žrtava narušeno zdravlje.

Osumnjičena Snežana je sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV Dental Еstetik". Ona je usluge svoje ordinacije mjesecima unazad oglašavala na internetu, a nerijetko je davala nevjerovatne popuste kako bi privukla klijente.

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8.000 dinara.


MUP Srpske objavio konkurs za školovanje pilota na Vojnoj akademiji u Beogradu

MUP Srpske objavio konkurs za školovanje pilota na Vojnoj akademiji u Beogradu

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5.500 dinara, iako je vrijednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

Sa lažnom diplomom radila kao doktor stomatologije

Snežana je osumnjičena da se u periodu od 21. 11. 2021. godine, a do dana podnošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV Dental Еstetik", GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona br. 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga "antiejdž“ medicine sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine, za koju diplomu je naknadnim provjerama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine "BV Dental Еstetik“, sa registrovanom djelatnošću "stomatološka praksa“ i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme.


Ko je Džimi Roštilj - čovjek koji je gurnuo jednu cijelu zemlju u haos

Ko je Džimi Roštilj - čovjek koji je gurnuo jednu cijelu zemlju u haos

Snežana Stević se hvalila luksuznim životom, a na društvenim mrežama je bila veoma aktivna, o čemu svjedoče brojne fotografije koje je dijelila sa svojim pratiocima.

Slike na kojima pozira u luksuznim hotelima, apartmanima, ali i sa putovanja imaju i po više stotina lajkova.

Na istom profilu može se vidjeti i da je Snežana ranije imala još jedan salon ljepote na Novom Beogradu, prenosi "Blic".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film