Nisu bile starije od 9 godina

Otac osumnjičen da je silovao ćerke dok im je majka bila u porodilištu?

  • 03.02.2021. 15:47

S. P. (41) iz Kovina, uhapšen je zbog sumnje da je u prošlom periodu silovao svoje dvije maloljetne ćerke, a njega je policiji prijavio upravo njegov tast.

Ekipe Kurira bile su u porodici gdje se događao ovaj stravičan zločin i pokušale su da razgovaraju sa djedom djevojčica, međutim on zbog cjelokupnog slučaja nije smio da detalje iznosi u javnost.

Kako saznaje Kurir od rođaka djevojčica, otac ih je seksualno zlostavljao još dok su njih dvije imale 9 godina, a takođe im je i prijetio smrću, te one nikome ništa nisu smjele da kažu.

Prema nezvaničnim informacijama sekualno uznemiravanje događalo se dok je njegova supruga, a majka djevojčica, bila u bolnici, tačnije u porodilištu. U tom periodu njih dvije su prvi put imale to katastrofalno iskustvo.

Ova gnusna situacija kulminirala je krajem prošle i početkom ove godine, kada se zapravo saznalo da je jedna od djevojčica trudna. Ona bi navodno sada trebalo da bude treći mjesec trudnoće, ali se za sada ne zna više detalja. Djevojčica je majci pričala da ima dječka, te njena majka do sada nije ništa posumnjala.

Psiholozi, sociolozi, kao i radnici Centra za socijalni rad koji je uključen u čitav slučaj danas bi trebalo da obave razgovore sa djevojčicama, kako bi one kasnije bile sposobne da ispričaju nadležnima kroz šta su sve prošle. Takođe one su upućene i na ginekološke preglede.

Inače, otac koji je silovao djevojčice i njegova supruga imaju ukupno sedmoro djece, a seksualno uznemiravanje otkrio je ujak djevojčica, dok je njihov djeda prijavio.

Tagovi: