Predsjednik Srbije

Oglasio se Vučić o Vulinu

  • Izvor: Telegraf
  • 03.11.2023. 19:28

Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras, povodom ostavke koju je dao direktor BIA Aleksandar Vulin, da je tačno da su od prvog dana njegovog imenovanja na tu funkciju postojali pritisci i zahvalio mu na doprinosu koji je dao za očuvanje bezbednosti zemlje, piše Tan‌jug.

"Na meni jednostavno nije da to komentarišem. Vulin mi je i drug sa kojim sam proveo mnogo vremena, razumijem i njegovu reakciju, ali nije otišla njegova glava ili slično. Postojali su pritisci od početka kada je imenovan na tu dužnost, od prvog dana, i bilo je nedvosmisleno", rekao je Vučić.

To je sasvim tačno što je naveo Vulin u svom pismu, dodao je predsednik.

Vulin podnio ostavku na mjesto direktora BIA:

Vulin podnio ostavku na mjesto direktora BIA: "Od nas traže da napustimo Republiku Srpsku"

"On naravno odlično zna kako se to kreće i kakve su posljedice bile ili kakve bi posljedice mogle da budu dalje. Ja ne mogu i dalje da komentarišem, jer njemu je sad nešto lakše nego meni, dok ja ne mogu i dalje da komentarišem sve stvari, iz prostog razloga zato što sam predsjednik Republike, ali i zato što sam obavezan na čuvanje tajni i o takvim stvarima ne mogu da govorim", rekao je Vučić.

Kazao je da u svakom slučaju želi da zahvali Vulinu na doprinosu koji je dao za očuvanje bezbjednosti naše zemlje.

"Za to da naša zemlja bude samostalna i nezavisna, što je jedan od postulata politike koju svi vodimo u stranci čiji sam član i kod njenih partnera. Radujem se saradnji sa njim u budućnosti, nije kraj života, niti kraj zajedničkih uspeha", rekao je Vučić.

Koje su nove trase javnog prevoza u Banjaluci?

Koje su nove trase javnog prevoza u Banjaluci?


Pratite nas i putem Vibera