Dan MUP-a i Dan policije Srbije

Odata pošta stradalim pripadnicima MUP-a

  • 16.06.2019. 13:50

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović položio je danas u Beogradu vijenac na spomen-obilježje policajcima koji su poginuli na dužnosti, povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Dana policije.

Na spomen-ploču prvom ministru policije vojvodi Jakovu Nenadoviću vijenac je položio državni sekretar MUP-a Milosav Miličković, dok su komandanti Specijalne antiterorističke jedince i Žandarmerije Spasoje Vulević i Dejan Luković položili vijence na spomen-obilježje na Čukur česmi, saopšteno je iz MUP-a Srbije. 

U sjedištu MUP-a sječenjem slavskog kolača obilježena je slava Ministarstva - Svete Trojice, a na Kalemegdanu su pripadnici policije priredili taktičko tehnički zbor i družili se sa građanima. 

U Knez Mihailovoj ulici je organizovan tradicionalni defile čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije i Slovačke. 

Centralna svečana akademija povodom obilježavanja Dana MUP-a i Dana policije biće održana večeras u Centru "Sava". 

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: 1992 (16+)

    ''Serija: 1992 (16+)

  • 23:20 Serija: Red Rok (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 00:05 Noćni program

    Noćni program