Horor kod Gadžinog Hana

Nemanja otišao da prošeta s djevojkom i više se nije vratio: "Ubiše mi dijete na pravdi Boga"

  • 26.12.2020. 22:01

Nemanja Anastasijević (18) je ubijen, a njegova djevojka povređena u sukobu mladića kod Gadžinog Hana. Povrijeđen je i Milan T. (18), čija se uloga utvrđuje

Zločin se dogodio na sokaku u Zaplanjskoj Toponici.

Bogosav Anastasijević, otac ubijenog, kaže za Kurir da je drama počela u petak uveče, a da se završila tragedijom u subotu ujutru.

- Prvi sukob između momaka desio se oko ponoći. Nemanja je došao kući s povredama glave, pa sam ga odvezao u dom zdravlja. Sanirali su mu ranu i vratili smo se kući, gdje nam se pridružila i Nemanjina djevojka. Popili su kafu i sjeli da se odmore.

Poslije nekoliko sati otišli su da se prošetaju i sin mi se više nije vratio - priča otac Bogosav, dok njegova supruga Anica kaže da ih je u subotu oko šest ujutru pozvala neka žena i saopštila im tužnu vijest.

- Rekla je da idemo po Nemanju, jer leži na ulici. Otrčali smo kao bez duše i našli ga u lokvi krvi. Bio je živ, pa smo pokušali da mu zaustavimo krvarenje ispod rebara na desnoj strani, imao je tu pet uboda. Ubiše mi dijete na pravdi Boga - priča uplakana majka.

Bogosav dodaje da bi tragedija možda bila spriječena da je policija blagovremeno reagovala poslije prve tuče.

- Sin je prvo napadnut nedaleko od kuće i to je prijavljeno policiji. Mladići iz grupe, u kojoj je navodno bio i ranjeni Milan T., poslije toga su se skrivali po selu i nađeni su tek poslije druge tuče, u kojoj je i Milan T. uboden - tvrdi otac ubijenog.

Prema izvještajima ljekara iz niškog KC, povrijeđenom Milanu T. sledi nekoliko operacija.

- Ima ubod u grudi i njegovo stanje je kritično. Ubod od noža u grudni koš ima i djevojčica, koja je bila u društvu ubijenog, ali je ona van životne opasnosti - kaže izvor.

Policija je obavila uviđaj na nekoliko lokacija u selu, a nedaleko od kuće gdje je boravio Milan T. nađen je nož, za koji se sumnja da je korišćen u obračunu. - Provjerava se kome je on pripadao i ko ga je upotrebljavao - dodaje izvor. Žitelji sela žale se na česte sukobe mladića. Kažu da tome često kumuju alkohol i droga. Šta je konkretno bio povod za ovu tuču, kao i koliko momaka je učestvovalo u njoj, utvrđuje se.

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:20 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.