Objavio fotografije

Načelnik psihijatrije pozirao naoružan, reagovao ministar

  • Izvor: Kurir
  • 06.05.2023. 17:00

Fotografije koje je načelnik leskovačke psihijatrije sam objavljivao na društvenim mrežama obišle su jutros Srbiju i pokrenule lavinu negativnih komentara na njegov račun.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić naložila je direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mjere povodom fotografija sa društvenih mreža na kojima se nalazi doktor i načelnik Službe psihijatrije na kojima se pojavljuje sa oružjem.

Sahranjeno pet žrtava masakra kod Mladenovca (FOTO)

Sahranjeno pet žrtava masakra kod Mladenovca (FOTO)

"Pitate se i dalje - zašto?“, samo je jedan od komentara koji upućuje na navodne razloge i uzroke dva masakra koji su prethodnih dana zavili Srbiju ucrno.

“Obaviću razgovor sa doktorom u ponedjeljak. Tačno je da me je ministarka Grujičić zvala prije par sati. U ponedjeljak ćemo odlučiti šta i kako dalje”, kazao je za Kurir direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Navijači Napolija prodaju busenje trave sa istorijskog meča

Navijači Napolija prodaju busenje trave sa istorijskog meča

Dimitrijević navodi da je on jedan od najboljih stručnjaka u svojoj oblasti u Leskovcu i veoma predan ljekar.

(Foto: Printscreen/Facebook)

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)