Šabac

Magični superbajs krstari ulicama srpskog grada: Šest osoba - jedan bicikl

  • Izvor: RTS
  • 05.10.2023. 06:00

Kada imate četvoro djece, onda morate da se organizujete na razne načine. Porodica Krstić iz Šapca dio problema riješila je neobičnim prevoznim sredstvom, svih šestoro na jednom biciklu.

Do vrtića, do igrališta, na plažu, do drugara, svuda po Šapcu prevozno sredstvo isto, ista i organizacija za veselu družinu. Kada su se početkom septembra ovako motorizovali, sve mogu da stignu i sve da urade. Mjesta u prikolici dovoljno za djecu, za stvari, kesu za đubre, igračke za dvogodišnje blizance, pa i mamu na korpici, kako kažu, da se povremeno šlepa.

„Jedno može da čuva svih četvoro, odnosno da ja obavim neki svoj posao u stanu tako da ja spakujem Uroša i djecu, ubacim ih u njihov magični bicikl i vratim se u stan da završim obaveze“, rekla je Bojana Krstić RTS-u.

Prikolica im je zamijenila dva bicikla sa dvije korpe, zajednička porodična vožnja tatin je rođendanski poklon.

„Pred moj rođendan sam uspio na internetu da pronađem bicikl, jedan deka je prodavao i kad je čuo da imam četvoro djece, dao mi je za neku mizernu cijenu, oni su presrećni, ne zna se ko je srećniji, da li oni ili ja. Malo je teško, mora da se bude u kondiciji, sad sam se već izvježbao, smršao sam nekoliko kilograma", rekao je Uroš Krstić.

Zadovoljstvo Krstići mjere dogovorom, a pravila se poštuju – u vožnji svi sjede mirno.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.