Život mladih

Luka započinje dan hranjenjem stoke a Filip šminkanjem za Tiktok

  • Izvor: TV Prva
  • 03.10.2023. 16:03

Luka i Filip su dva mladića čija je jedina sličnost broj godina, oni slikovito prikazuju dijametralne stavove u njihovim stilovima života.

I pored toga što ima mnogo obaveza na seoskom imanju, Luka uspjeva i da studira. Promoviše život na selu, a pored toga što uživa čim se probudi u pet ujutro, Luka za sebe kaže da, osim što je poljoprivrednik, on je i student koji voli uveče da izađe i u grad. Obećao je sebi da, iako je postao poljoprivrednik, nikako ne smije da zapostavi socijalni život. Takođe, smatra da ga je taj život na selu vrlo disciplinovao, pogotovo briga o stoci.

Njegov vršnjak Filip Marinković Filari je prvi šminker koji je na Tiktoku pokrenuo šminkanje uživo, zbog čega se posebno dopao većini korisnika ove društvene mreže. Kada je započinjao karijeru javne ličnosti, u medijima se za Filipa pisalo da je "androgeno biće", što ga je mnogo povredilo. Međutim, sada se na predrasude okoline nešto mnogo ne obazire.

Njihovi dani su potpuno drugačije ispunjeni. Luki dan počinje hranjenjem stoke, Filipu šminkanjem i snimanjem. Koje obaveze imaju tokom dana i da li imaju pomoć porodice, govorili su nastavku:

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еmisija: Narod priča

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj, o tradiciji i istoriji naših gradova i sela.