Jagodina

"Kćerka (14) mi je umrla na rukama, ostali smo sin i ja, a kuća nam se urušava": Ovo je Dejanov vapaj za pomoć

  • Izvor: Telegraf
  • 11.05.2023. 21:21

"Sve se desilo za pet minuta, kćerka mi je na rukama preminula, imala je samo 14. godina. Majka joj na sahranu ne bi ni došla, da ja nisam otišao da je dovezem".

Ovako za portal Telegraf.rs počinje svoju ispovijest Dejan Milošević (48) koji živi u selu Donje Štiplje kod Jagodine, u teškom siromaštvu i kući staroj 150 godina.

Sreća mu, kako kaže, nikada nije bila naklonjena. Bio je godinama u braku, a onda je ostavljen i zamijenjen drugim muškarcem, a to nikako ne može da preboli, jer je volio, ali nije bio voljen.

- Živimo jako, jako teško, ne znam ni kako ni odakle da počnem. Radim za dnevnicu, radim sve živo oko kuće, ljudi me plaćaju i tako se borimo, sin i ja samo ostali samI, jer mi je kćerka preminula pre dva meseca - priča Dejan.

Žena  ga je ostavila, a onda se desilo ono čega se duo plašio. 

- Žena me je ostavila, to ne mogu da prebolim evo već tri godine, udala se za drugog i otišla 500 kilometara. Djecu je ostavila meni, i hvala joj na tome, jer ja najviše volim moju djecu. Kćerka (14) je bolovala od cerebralne paralize, preminula mi je na rukama u roku od pet minuta. Sin i ja smao sada sami, a kako ćemo dalje ne zna - priča on.

Majka, tvrdi on, ne želi da dolazi, a djeca su je bila željna. 

- Ona ne dolazi niti zove, kada je kćerka preminula, ja sam otišao kolima po nju, jer da nisam, ni na sahranu ne bi došla - prisjeća se bolnog trenutka.

Dejanu su komšije i prijatelji sve, ali on jako teško živi sa svojim sinom, i trudi se da ga izvede na pravi put. 

(Izvor/Foto: Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera!

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.