Pančevački most

Kamere zabilježila pogibiju Jevtića: Kamion probio ogradu, tijela ispadaju iz kabine

  • Izvor: Informer
  • 28.05.2022. 21:39

Pojavio se jezivi snimak na kom se vidi trenutak kada kamion probija ogradu Pančevačkog mosta, a bračni par Trivun (77) i Dobrinka (77) Jevtić ispadaju iz kabine i ginu.

Pri udarcu, za koji se, kako se pretpostavljalo, sada i vidi, da je bio strahovito jak, kamion bračnog para Jevtić udara u zaštitnu ogradu mosta. Od siline udarca - ograda se probija, a kamion je rasturen, piše Informer!

Kabina kamiona nakon probijanja ograde "leti" s mosta, a Trivun ispada iz nje pri samom probijanju, kao i Dobrinka, svako sa svoje strane vozila. Zbog toga je, vjeruje se, i razlika od nekoliko metara gdje su tijela supružnika pala. Trivun je pronađen na zemlji ispod mosta, a Dobrinka u vodi.Podsjetimo, prilikom pokušaja prestrojavanja, BMW njemačkih registarskih tablica naletio na kamion "Zastava" u kome su se vozili supružnici Trivun Jevtić (77) i Dobrinka Jevtić (77). Od siline udara kabina kamiona je probila ogradu, a putnici su ispali.

Očevici koji su našli ispod mosta takođe se bili užasnuti sudarom koji se dogodio iznad njih.

- Svašta sam vidio i čuo, ali ovako nešto nikad. Čula se škripa guma i jeziv udarac. To je toliko puklo da sam pomislio da se most ruši. Kada samo pogledao gore visio je dio vozila, kasnije sam shvatio da je riječ o kamionu, visio je iznad dijela gdje je pukla ograda - rekao je Beograđanin koji se u trenutku sudara našao ispod Pančevačkog mosta.

Kako je objasnio u nevjerici je gledao potpuno uništen kamion.

- Nisam mogao da vjerujem svojim očima. Kamion je bio zgužvan u sekundi do neprepoznatljivosti. Ograda je bila probijena i dole se videlo tijelo nesrećnog muškarca. U prvom trenutku se nije vidjelo da je i žena ispala iz kabine u vodu. Njeno tijelo izvukli su pripadnici riječne policije - objasnio je naš sagovornik.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.