NS RS

U Narodnoj skupštini RS žestoka verbalna prepirka FOTO/VIDEO

  • 02.07.2018. 22:56

Nastavljena je rasprava o izvještaju Anketnog odbora u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač i poslanik Adam Šukalo žestoko su se verbalno sukobili u skupštinskoj sali.

Nakon razmjene teških riječi verbalni sukob je nastavljen u skupštinskom holu. Reagovalo je i obezbjeđenje, a žestok razgovor nastavljen je i za stolom gdje su pokušali da razgovaraju.

Kako ATV saznaje pale su i teške riječi između Dragana Lukača i Adama Šukala.

Prije sukoba Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srpske, potvrdio je da MUP-u još Tužilaštvo nije dostavilo nalog o pokretanju istrage.

Nenad Stevandić, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske na svom Tviter nalogu napisao je da mu je drago što nije bilo tuče u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a da mu je još draže što je nekima krivo zbog toga.

 

U 23 časa završena je rasprava o izvještaju Anketnog odbora. Nastavak skupštinskog zasjedanja zakazaj je za sutra u 10 časova. 

  • 19:55 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

  • 20:00 Еmisija: Bingo

    Brojčana igra sa izvlačnjem brojeva, od 1 do 90 putem bubnja, u kojoj se unaprijed utvrđuje visina fonda dobitaka i njegova raspodjela.

  • 20:30 Revolucija 1917

    'Revolucija 1917

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program