Predsjednik Ujedinjene Srpske

Stevandić: Podržavamo politički stav očuvanja Srpske koja sama odlučuje o svojoj sudbini

  • 01.07.2018. 21:17

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da se nada dobrom rezultatu na predstojećim izborima i učešću Ujedinjene Srpske u novoj Vladi.

Stevandić je večeras u Prijedoru, gdje je prisustvovao konvenciji Gradskog odbora Ujedinjene Srpske, rekao da je ponosan na organizaciju u kozarskom regionu, jer je riječ o mladim, iskusnim ljudi čistih karijera i biografija. 

"Ponosni smo na krajišku elitu koja je i u Prijedoru i u Banjaluci, kao i u Gradišci i Prnjavoru, gotovo identična. Za nas je veoma bitno ukupan dobar rezultat patriotske koalicije i pobjeda kandidata koja omogućuje da mi u Republici Srpskoj sami odlučujemo o svojoj sudbini", rekao je Stevandić novinarima. 

On je dodao da se Ujedinjena Srpska nada sigurnom poslaniku u parlamentu Srpske i učešću u novoj Vladi, za koju smatra da će biti najbolja u istoriji Republike Srpske. 

Stevandić je naglasio da Ujedinjena Srpska podržava politički stav očuvanja Republike Srpske koja sama odlučuje o svojoj sudbini. 

"Na drugoj strani imamo ljude koji se bore da Republika Srpska ne odlučuje o svojoj sudbini već odlučuju njihovi mentori. To je velika razlika i narod je to dobro razumio", ocijenio je Stevandić. 

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Prijedor Nenad Mejakić, koji je nosilac kandidatske liste za izbornu jedinicu jedan, rekao je da su zadovoljni kandidatima, njihovim kvalitetima i da vjeruju da će uspjeti uz podršku svojih sugrađana. 

Mejakić je napomenuo da je ova gradska organizacija osnovana krajem prošle godine i da su u tom periodu formirali 27 mjesnih odbora, te da sada predstavljaju punu kandidatsku listu. 

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.