Republički štab za vanredne situacije

Saglasnost za projekat "Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske"

  • 09.06.2021. 13:18

Republički štab za vanredne situacije dao je saglasnost da se realizuje projekat "Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske", koji podrazumijeva sedmodnevni boravak djece i prosvjetnih radnika sa Kosmeta u Srpskoj, od 19. do 27. juna.

Organizatori i učesnici sedmodnevnog boravka djece sa Kosova i Metohije dužni su poštovati sve mjere zaštite koje je preporučio Institut za javno zdravstvo Republike Srpske, a sve sa ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

Štab je zadužio Ministarstvo prosvjete i kulture da, u skladu sa svojom nadležnošću, pruži svu neophodnu pomoć u realizaciji navedenog projekta, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Republički štab za vanredne situacije je ovaj zaključak donio na današnjoj telefonskoj sjednici.

Zahtjev za realizaciju projekta "Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske", podnio je Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji.

  • 12:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:15 Serija: Red Rok (R) (12+)

    ''Red Rok' je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica