Pobjegao s mjesta prve, a u drugoj zadobio povrede

Povrijeđen vozač koji je učestvovao u dvije saobraćajne nesreće

  • 25.09.2018. 09:55

Službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška utvrdili su da je vozač "opel vektre" čiji su inicijali M.L. /30/ izazvao saobraćajnu nezgodu na magistralnom putu Gradiška-Banjaluka u mjestu Brestovčina, nakon čega se udaljio sa mjesta događaja i zadobio tjelesne povrede u drugoj nezgodi na lokalnom putu u Lamincima kod Gradiške.

Saobraćajna nezgoda u Brestovčini, u kojoj nije bilo povrijeđenih, Policijskoj stanici za bezbjednost saobraćaja Gradiška prijavljena je sinoć oko 20.10 časova, a drugi učesnik nezgode bila je B.P. /36/ koja je upravljala automobilom "reno klio", koji je materijalno oštećen. 

Nakon toga, oko 20.15 časova, u Lamincima se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su povrijeđen pomenuti M.L. i vozač "audija" M.K. /33/, obojica iz Gradiške. 

"M.L. je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske na dalje liječenje. Apelujemo da se građani pridržavaju odredaba Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo", saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:20 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.