Prije toga zasjeda Koleginum

Nastavak sjednice Narodne skupštine

  • 24.04.2019. 07:28

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće danas nastavljena u Banjaluci razmatranjem Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o uređenju prostora i građenju.

Nastavak sjednice zakazan za 10.00 časova, dok će u 9.30 časova biti održana sjednica skupštinskog Kolegijuma o održavanju posebne sjednice parlamenta Srpske o stanju bezbjednosti. 

Ovo je juče odlučeno na vanrednoj sjednici skupštinskog Kolegijuma, nakon koje je predsjednik parlamenta Nedeljko Čubrilović rekao da će skupštinski Odbor za bezbjednost pripremiti informaciju o stanju bezbjednosti u Republici Srpskoj i odlučiti ko će učestvovati u njenom kreiranju, dodajući da će na tome sigurno biti angažovani Vlada Republike Srpske i resorno ministarstvo. 

Čubrilović je rekao da je dogovoreno da se Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o oružju i municiji, razmatraju iza osme tačke nastavka četvrte sjednice parlamenta Republike Srpske. 

Osma tačka dnevnog reda odnosi se na Nacrt zakona o bezbjednosti kritičnih infrastruktura u Republici Srpskoj.

  • 20:30 Revolucija 1917

    'Revolucija 1917

  • 21:00 Еmisija: Ćirilica

    Autorska emisija Milomira Marića.

  • 23:20 Muzzik top 20

    Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

  • 00:30 Noćni program

    Noćni program