Pokret Uspješna Srpska

Maksimović uručio sportsku opremu Damjani Bošnjak

  • 07.08.2018. 13:35

Narodni poslanik i predsjednik Pokreta Uspješna Srpska dr Zlatko Maksimović nastavlja da vodi računa o sportskim talentima. Mladoj i uspješnoj rukometašici iz Bijeljine Damjani Bošnjak uručio je sportsku opremu potrebnu za dalje sportske aktivnosti, kao vid podrške u daljim takmičenjima.


"Nije dobro ukoliko se uopšte ljudi dijele, a pogotovo nije dobro ukoliko se dijele djeca. Za razliku od mnogih koji pomažu samo podobne političke sportiste i sportske klubove i slično, mišljena sam da svi mi zajedno treba da učinimo što više, kako bi naši talenti što više uspjeli i da omogućimo da mogu da uspiju. Šta bi druge zemlje dale da imaju ovakve talente kao što mi imamo", istakao je Maksimović.

Damjana, koja se bavi rukometom kaže da joj ovaj poklon znači mnogo jer nakon višestrukih povreda bez ove opreme ne bi mogla da nastavi dalje treniranje. 

"Ovom prilikom želim da se zahvalim gospodinu Zlatku Maksimoviću koji evo već drugu godinu misli na mene. Pošto sam imala višestruke povrede, obratila sam se gospodinu Zlatku Maksimoviću i on je bez razmišljanja došao i pomogao mi", istakal je Damjana Bošnjak.

Damjana Bošnjak aktivna je članica ženskog rukometnog kluba "Jedinstvo" iz Tuzle sa kojim je osvojila vicešampionsku titulu BiH. Iza nje je takođe jedna evropska pobjeda potiv PAOKA iz Soluna. 

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Film (R)

    ' ''Film (R)

  • 16:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+) (R)

    Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Serija: Preko Atlantika (12+) (R)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.