MUP jedini garant bezbjednosti u Srpskoj

Lukaču podrška od bivših saboraca

  • 19.09.2018. 19:13

Podržavamo ministra Lukača i stavljamo mu se na raspolaganje za očuvanje bezbjednosti u Republici Srpskoj – poručili su pripadnici Koordinacije udruženja elitnih jedinica Vojske Republike Srpske i članovi “SPONE”. 

Odlučili su da daju podršku ministru unutrašnjih poslova, jer je, kažu, njihov saborac, i ne žele da slušaju uvrede na njegov račun koje se mogu čuti posljednjih mjeseci. 

Napad na ministra i instituciju kojom rukovodi je, poručuju, napad na sve borce. 

"Svaki napad i prozivka na Dragana Lukača na njegovu ratnu prošlost mislim da je jako nekorektna bez obzira od koga dolazi. Ne mogu ljudi koji su stvarali institucije i ovu Republiku ne mogu dopustiti scenario 5. oktobra u RS. Mi smo rekli da smo na raspolaganju, naravno u skladu sa pozitivnim zakonima", rekao je Duško Vukotić, SPONA.

Ministar unutrašnjih poslova zahvalan je svima koji su ga danas podržali. Kaže, da mjesecima trpi napade sa svih strana, a podrška saboraca uvijek je dobro došla, posebno MUP-u koji je, poručuje Dragan Lukač, jedini garant bezbjednosti u Republici Srpskoj.

Ovim ljudima danas moram da zahvalim na podršci, ne smao meni i Ministarstvu, nego i podršci Republici Srpskoj i na ideji i na onome na čemu su oni ostali i za šta su se borili čitav rat, za stvaranje RS, za opstanak RS", kaže Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

Sastanku sa Draganom Lukačem prisustvovali su članovi udruženja “SPONA”, "Beli vukovi" sa Pala, Garda Šekovići, "Vukovi sa Drine" Zvornik, "Panteri" Bijeljina, Jedinica "Manda" iz Ugljevika, Specijalna jedinica iz Brčkog i prnjavorski "Vukovi sa Vučijaka".

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:20 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.