Zvanična posjeta Republici Srpskoj

Krivokapić u Banjaluci: Razgovarao sa predsjednicom Srpske

  • 25.05.2021. 10:17

U Banjaluci je danas održan sastanak predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović i premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, koji boravi u zvaničnoj posjeti Srpskoj.

Predsjednica Srpske je nakon sastanka rekla da je razgovarano o odnosima Republike Srpske i Crne Gore i unapređenju saradnje.

- Ovo je bila prilika da upoznam premijera Crne Gore o političkoj situaciji, da su institucije stabilne - rekla je Cvijanović.

Krivokapić je izrazio zadovoljstvo današnjom posjetom Republici Srpskoj, ističući da je Crna Gora vrlo često zaboravljala određene regione koji nose prefiks koji nije bio prihvaćen od prethodne crnogorske vlasti vlasti.

Krivokapić je rekao da u vremenu krize moramo da pokažemo apsolutnu solidarnost, ističući da je za Crnu Goru u ovom trenutku najbitnije da spremno dočeka turističku sezonu.

Nakon sastanka sa predsjednicom Srpske, premijer Crne Gore razgovara i sa premijerom Srpske Radovanom Viškovićem, a sastanku prisustvuju ministri poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Crne Gore - Boris Pašalić i Aleksandar Stijović.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Ćirilica

    'Kroz uzbudljiv, dinamičan i nepredvidiv razgovor sa različitom paletom gostiju - od stručnjaka i renomiranih teoretičara, političara i funkcionera, umjetnika do estradnih ličnosti otkriva informacije koje ne objavljuju ni najskandalozniji tabloidi.

  • 16:00 Revolucije 1917 (R)

    Revolucije 1917 (R)

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.