Uživo na ATV-u

Počeo sastanak Dodika i Poltavčenka

  • 13.09.2018. 08:16

U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika sa gubernatorom Sankt Peterburga Georgijem Poltavčenkom tokom kojeg će gostu biti uručen Orden Republike Srpske na lenti za naročite zasluge u razvijanju i učvršćivanju privredne saradnje i političkih odnosa Srpske i Rusije.

Sastanku u Palati Republike prisustvuje i premijer Srpske Željka Cvijanović, ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov i šef Predstavništva Srpske u Moskvi Duško Perović.

Alternativna televizija prenosiće uživo konferenciju za novinare nakon ovog sastanka.

Milorad Dodik prethodno je u Istočnom Sarajevu razgovarao sa ambasadorom Rusije u BiH Petrom Ivancovim u Administrativnom centru Vlade Srpske u Istočnom Sarajevu. 

Predsjednik RS  posjetio je školu "Sveti Sava" u Istočnom Sarajevu, gdje je otvoren novosagrađeni dio, te osveštano i otkriveno spomen-obilježje stradaloj djeci Srpskog Sarajeva u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu.

 

 

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 11:55 Vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.