Banjaluka

Dodik i Minasi za što skorije formiranje Savjeta ministara BiH

  • 21.08.2019. 14:39

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ambasador Italije u BiH Nikola Minasi danas su tokom sastanka u Banjaluci ocijenili da je neophodno što skorije formirati Savjet ministara BiH.

Dodik i Minasi su razmijenili mišljenja o situaciji u BiH i evropskom putu zemalja zapadnog Balkana, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva. 

Istovremeno, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i ambasador Italije u BiH danas su u Banjaluci razgovarali o opremanju i obuci pripadnika resornog ministarstva, kao i značaju i rezultatima projekata koji se zajednički realizuju.

Lukač je upoznao Minasija o brojnim sprovedenim projektima u oblasti reorganizacije i unapređenja rada Ministarstva. 

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske informisao je sagovornika i o bezbjednosnoj situaciji i izazovima sa kojima se suočavaju Srpska i BiH, navodi se u saopštenju resornog ministarstva. 

  • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

    Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

  • 08:00 Agrar

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.

  • 08:30 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 10:00 Serija: Istine i laži (12+)

    Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:50 Mućke (12+) (R)

    'Mućke (12+) (R)

  • 11:30 Agrar (R)

    Aktuelne priče iz svijeta domaće i regionalne poljoprivrede, teme posvećene domaćim proizvodima, uzgoju voća i povrća, ratarstvu i stočarstvu.