Crna Gora

Vlada ograničila cijene za više od 500 proizvoda!

  • 21.03.2024. 14:08

Vlada Crne Gore donijela je danas odluku o ograničavanju cijena više od 500 artikala, saopštio je predsjednik Vlade Milojko Spajić.

"To znači, ne samo da se ne zaustavlja rast cijena tih proizvoda, nego se smanjuju cijene određenih proizvoda. Do danas smo govorili da ćemo zaustaviti rast cijena, a sad govorimo o smanjenju cijena. Pozdravljam i privredu koja je prihvatila ovakvu mjeru", rekao je Spajić novinarima poslije sjednice Vlade.

On je istakao da se na ovaj način pokušava zaustaviti inflacija.

"`Еvropa sad dva će biti sljedeći korak u podizanju životnog standarda Crne Gore. Nadamo se da tada nećemo imati uvoz inflacije i nadamo se da ćemo ući u period kada će se standard građana dodatno povećavati", dodao je Spajić.

Ministar ekonomskog razvoja Crne Gore Nik Đeljošaj pojasnio je da će trgovci biti u obavezi da obilježe proizvode čija cijena je ograničena.

"Trgovine to moraju da sprovedu u djelo", naglasio je Đeljošaj.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:30 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:00 Serija: Nasljednici (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

  • 22:00 Film

    ''''Film

  • 00:10 Noćni program

    Noćni program