Zagreb

Muškarac koji je upao u bolnicu na sebi imao majicu HOS-a

  • Izvor: Agencije
  • 03.09.2024. 13:26

Prava drama odvijala se u utorak na KBC-u Rebro u Zagrebu kad je u bolnicu upao rastrojeni muškarac s pištoljem. Pacijenti i osoblje su se zaključali u sobe, neki su u strahu skakali kroz prozore!

Policija je brzo privela muškarca. Kako su rekli za 24sata, muškarac je kod sebe imao startni pištolj. Kako se vidi na snimcima koje su objavili hrvatski mediji, muškarac hoda uz pomoć štaka i na sebi ima majicu sa znakom Hrvatskih odbrambenih snaga (HOS). Incident se dogodio na psihijatrijskom od‌jelu u Zelenoj zgradi KBC-a Zagreb.

Pacijenti su evakuisani, dok su specijalci okružili bolnicu, javili su hrvatski mediji.

Startni ili signalni pištolj i municija ne spadaju u oružje niti u pirotehnička sredstva te se prodaju bez dozvola.

Po svom obliku su identični pravim pištoljima, a imaju primjenu u raznim segmentima: za navikavanje lovačkih pasa na pucanj, zvučno označavanje početka takmičenja, rastjerivanje ptica...


(Foto: Skrinšot/24sata)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.