Zadar

Mladoženja u invalidskim kolicima imao samo jednu želju - društvo mu je ispunilo!

  • Izvor: Radio Sarajevo
  • 05.12.2023. 14:44

Prava ljubav nema granica. Dokazali su to Joso i Luca, mladenci iz Zadra koji su nedavno svoju ljubav okrunili brakom, a prvim plesom su dirnuli u srca hiljada ljudi.

Naime, iako je mladoženja Joso u invalidskim kolicima, to ga nije spriječilo da zapleše sa svojom lijepom mladenkom Lucom.

Za prvi ples su odabrali pjesmu Tomislava Ivčića Najljepša si, a prijatelji su pomogli Josi da zapleše s Lucom. U jednom su se trenutku okupili oko Jose, podignuli ga i omogućili mu da potpuno uživa u prvom plesu sa svojom ljubavi.

Mogu biti opasni: Ove predmete izbacite iz doma

Mogu biti opasni: Ove predmete izbacite iz doma

"Svi mi imamo hiljadu želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je uslijedilo nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sriće, zahvalnosti…", piše u objavi na Instagram profilu Dalmatinska pisma.

Svi koji su pogledali ovaj video, oduševljeni su i dirnuti gestom Josinim prijateljima te pišu u komentarima kako i mladenci i prijatelji vraćaju vjeru u pravu ljubav i dobrotu ljudi. "I kamen bi proplakao", "Kapa do poda, ništa lepše nisam vidio!", "Odgojimo djecu da budu ljudi, može se. Sve vam cvjetalo!", "Odavno mi ovako suze nisu vrcale dok sam ovo gledala. Živila ljubav. Živili ovi divni mladi ljudi. Sve im cvjetalo. I ovi momci, pravi su prijatelji. Pravi muškarci, svaka čast!", samo su neki od komentara.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.