Splićani na društvenim mrežama

"Matejevi prijatelji su težak ološ, oni su mu sipali nešto u piće"

  • Izvor: Kurir
  • 12.01.2022. 13:28

Drugovi Mateja Periša (27) iz Splita, za kojim se u Beogradu traga već 11 dana, od početka potrage su se povukli u potpunu ilegalu i ne daju izjave za medije, te se u javnosti pokrenula polemika da li su zaista utučeni ili pak kriju detalje o noći između 30. i 31. decembra, kada se njihovom prijatelju izgubio svaki trag u Beton hali!

Matej Periš, podsjetimo, nestao je iz kluba "Gotik", kada je istrčao napolje, a njegov nestanak, prema zvaničnim informacijama prijavljen je 31. decembra u 18 sati. Kako su drugovi ranije ispričali, oni su oko 02.30 primjetili da Mateja nema, iako se na snimcima sa nadzornih kamera vidi da je mladić još oko 01.47 trčao beogradskim ulicama, poslije čega je navodno ušao u Savu.

- Niz je nelogičnosti u slučaju nestanka Periša. Njegovi prijatelji, koji su prijavili nestanak, u početku nisu bili previše komunikativni sa policijom. Međutim, kada je njegov otac Nenad stigao u Beograd vidjeli su se s njim, a poslije toga su dali izjave u policiji - priča izvor:

- Ispitani su i na poligrafu i sva šestorica su prošla dektetor laži, te su se vratili u Hrvatsku. Očito nema indicija da su povezani direktno s nestankom, ali je misterija zbog čega ćute i ne žele da javno govore o dešavanjima od kobne noći.

Ispod Matejeve slike na njegovom Instagram profilu niz je sličnih komentara, uglavnom negativnih po njegove prijatelje.

- Nevjerovatno mi je da se niko od prijatelja ne oglašava, da ne šeruju Matejeve slike, da se nisu organizovali da dođu i pomognu u potrazi. Split je mali grad, a prijatelji su mu teška ološ - samo je jedan od komentara:

- Jasno je iz aviona da su mu prijatelji stavili nešto u piće iz šale, čim toliko ćute! Oni znaju šta se desilo u klubu i zašto je Matekj istrčao, zašto neće da kažu?

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.